Alba Sky

My BOOKING

 

  • My Booking

My BOOKING


Ju lutem, shkruani të dhënat e hyrjes në formularin 'Login / MY BOOKING'.
Rëndësi ka që agjencitë duhet të kyçen me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e tyre,
ndërsa klientët me adresën e tyre të emailit dhe fjalëkalimin.