Alba Sky

Aktuale te Albasky L.L.C.

 

  • Blog

Dëshironi të udhëtoni si turist drejt Gjermanisë?

Dëshironi të udhëtoni si turist drejt Gjermanisë?

Nëse keni vendosur të udhëtoni drejt Gjermanisë duhet të keni informacionet e rëndësishme që ju nevojiten për një qëndrim të paharrueshëm në këtë vend evropian.

Shëtitja në Gjermani

Shëtitja në Gjermani

Gjermania është e njohur për autostradat e saj, të cilat përshkojnë vendin në të gjitha drejtimet. Me përjashtim të disa ishujve, ju mund të arrini me makinë pothuajse në çdo pikë brenda Gjermanisë.

Qytetet Zvicrane që duhet ti vizitoni

Qytetet Zvicrane që duhet ti vizitoni

Basel, St. Gallen, Luzern, Zurich, Lausanne, Lugano, Bern, Winterthur dhe Geneva...

48 orë në Berlin

48 orë në Berlin

Berlini është i madh, Berlini është emocionues dhe në Berlin ofron shumë atraksione për të parë, ditën apo natën. Një udhëtim nëpër këtë qytet që nuk do ta harroni.