Alba Sky

DESTINACIONET TONASHERBIMI I KLIENTIT

Agjencia jonë e udhëtimeve ju prezanton një shërbim të drejtpërdrejtë të thirrjeve i cili është i disponueshëm 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Ekipi ynë me përvojë është në dispozicion për t'ju ofruar mbështetje të shkëlqyer për të siguruar që udhëtimi juaj të jetë sa më i këndshëm. Ne jemi në dispozicion për ju në çdo kohë për t'ju ndihmuar me çdo çështje që lidhet me udhëtimin tuaj.

BAGAZHI

Fluturoni me ne dhe shijoni një fluturim pa shqetësime! Mund të merrni me vete pa pagesë bagazhe deri në 20 kg. Përveç kësaj, ju mund të merrni një bagazh dore shtesë me peshë deri në 6 kg. Kjo ofertë bujare vlen njëlloj për të rriturit dhe fëmijët deri në 12 vjeç. Paketoni valixhen tuaj dhe vizitoni të afërmit tuaj në Kosovë!
 

INFO PËR UDHËTIM

Check-in është falas me ne. Ne ju ofrojmë një përvojë fluturimi të sigurt dhe moderne. Nëse dëshironi, ju gjithashtu mund të zgjidhni vendin tuaj falas. Me komoditet të mjaftueshëm të ndenjëseve, ne sigurojmë që fluturimi juaj të jetë sa më i këndshëm. Fluturoni me ne dhe shijoni ndryshimin!

 


Laptop

Rezervimi Online

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me AlbaSky.

  • 1Zgjidhni rezervimin
  • 2Shënoni të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën
  • 3Konfirmimin e pranoni menjeher përmes Emailit
Rezervo Fluturimin tani